De Thijmse Berg
Ratings

Reviews

Last Minute Vacation!
Book and take advantage of discount 💚

Guest reviews

Read what our guests had to say about their holiday.

134 reviews
  1. 7.4

    Het huisje, de omgeving.

    June 2024 - Marc L. stayed in Nature Lodge 

  2. 7.5

    mooie, goed verzorgde cottage. leuk kleinschalig park. ligging direct aan het bos is een pré.

    May 2024 - Wendy V. stayed in Bos Cottage  

  3. 8.3

    Het was weer helemaal top

    June 2024 - Carla B. stayed in Heuvelrug Cottage 4 persons 

  4. 9.3

    Wij hebben een geweldig leuk weekend bij jullie gehad! Huisje 85 blijft onze favoriet! De ligging vooral,maar ook zo gezellig ingericht. Daar is aandacht aan besteed!

    June 2024 - David B. stayed in Eco Cottage 

  5. 9.6

    Wij verbleven met twee gezinnen in een 8 persoons villa en we waren zeer verrast door de ruimte/indeling binnen, maar vooral de ruime en beschutte tuin met overkapping was geweldig! We zijn dit weekend veel op pad geweest en de omgeving is echt heel mooi en divers!

    June 2024 - Patrick V. stayed in Vakantievilla 8 persons 

  6. 8.3

    We hebben het erg naar ons zin gehad. Vriendelijk en behulpzaam personeel, het handgeschreven welkomstkaartje, de staat van onderhoud, rust en privacy, de netheid. Leuk de spelletjes in de la. Fietsen kunnen huren, in het bos, vlakbij Amerongen en Ouwehands dierenpark.

    June 2024 - Erika V. stayed in Heuvelrug Cottage 6 persons 

  7. 7.9

    Het was prima hoor, goede ontvangst, op wat moderne foutjes, maar het was prima

    June 2024 - Philip H. stayed in Eco Cottage 

  8. 9.5

    Er spannend und schön

    June 2024 - Lea M. stayed in Eco Cottage with Sauna 

  9. 7.6

    Een heerlijk zwembad bij het huisje, wat goed verwarmd was! Mooi terras buiten en lekker midden in het bos. Fijn ook de horren bij elk raam.

    June 2024 - Liesbeth S. stayed in Pool Lodge 

  10. 8.1

    We kwamen ter ere van ons 14 jarig huwelijk. Het was een mooi huisje. Met privacy. Schoon zwembad. Schoon huisje. Erg fijn. De vaatwasser deed het helaas niet zo goed, waarschijnlijk de reden dat de vorige gasten een niet zo schoon servies hadden achtergelaten. Dit was door ons echter simpel op te lossen met een beetje afwasmiddel en een borstel ;-). De bedden lagen goed. Huisje was van alles voorzien. We kwamen echt niets te kort. Fijne, vriendelijke medewerkers. Gemoedelijk park. Mooie ligging van het park en de huisjes. Je waant je in het buitenland. Fijn zo dichtbij het bos. Veel in het zwembad geweest. Het was echt een plek om goed te cocoonen. We hebben een heerlijk weekend gehad. Wellicht dat we volgend jaar weer komen alleen dan voor ons 15-jarig jubileum.

    June 2024 - Friedrich V. stayed in Pool Lodge